Edukacija | Stručno usavršavanje iz domena optičkih mreža- Monter optičar

Edukacija | Stručno usavršavanje iz domena optičkih mreža- Monter optičar

Od mjeseca svibnja počinje novi turnus tečajeva za montera optičara. Tečaji će se održavati svaki drugi mjesec a maksimalan broj polaznika po jednom tečaju iznosi 12 polaznika.

Zašto edukacija Monter optičar?  

Današnje tržište radne snage i ljudskih potencijala najviše traži i plaća specijaliste iz tehnologija optičkih mreža, dovoljno kvalitetne, iskusne, obrazovane i motivirane za najteže implementacijske zadatke. Tvrtka 3t.cable u suradnji s Odsjekom za politehniku Sveučilišta u Rijeci i Akademskim politehničkim društvom već drugu godinu uspješno organizira stručno usavršavanje djelatnika u svjetlovodnim mrežama. Teorijsko i praktično usavršavanje namijenjeno je svima koji žele steći nova znanja iz područja planiranja, projektiranja, dokumentiranja i rada na optičkim mrežama, novim komunikacijskim tehnologijama i sustavima.

Što nudimo?

Osim s teorijskim i praktičnim dijelom, svi polaznici će biti upoznati i educirani o opremi za spajanje, instrumentima, alatima i ostalom pasivnom i aktivnom optičkom opremom, te dobiti sve potrebne podatke za njihovu nabavu i korištenje. Edukacija traje 2 dana – prvi dan teorijski dio (o optičkim kabelima, optičkoj opremi, opremi za spajanje, alatima, uređajima i instrumentima, primjeri iz prakse i dr.), a drugi dan praktični dio (rad sa optičkim kabelima, opremom, alatom i instrumentima – priprema kabela, spajanje, mjerenje i dr.)

Koliko košta?

Cijena dvodnevnog seminara 2.240,00kn + PDV, a u cijenu su uključeni i radni materijali i osvježenje u stankama. Za više od jednog polaznika iz iste tvrtke odobravamo popust.

Kome se javiti?

U prilogu vam dostavljamo prijavnicu, a sve detaljnije informacije o seminaru možete dobiti na broj telefona 051/492-873. Svoju prijavnicu možete dostaviti na broj telefaksa 051/299-242 ili je poslati putem e-maila na adresu sasa.ukic@3tcable.hr

Veselimo se Vašem interesu za seminar.

Srdačan pozdrav!