Povežite se

3t.cable je privatno poduzeće koje uspješno i kontinuirano doprinosi razvijanju komunikacijskih tehnologija, te već dugi niz godina njeguje svoju tradiciju inventivnosti i kvalitete. Kako bi bili najbolji u svome poslu i svojim korisnicima pružili vrhunsku kvalitetu usluga, pouzdana i ekonomična rješenja, potporu u tehnologiji potražili smo i izvan Hrvatske te donijeli dragocjena međunarodna iskustva, znanja i certifikate.

Pravilnim odnosom vrijednosti znanja, iskustva i zdravog poslovnog okruženja, te vođeni svojom misijom i vizijom smjestili smo se u sam vrh hrvatske ponude na području komunikacijskih tehnologija. Naša misija je svojim poslovanjem, kroz inovacije i unapređenja, kontinuirano stvarati nove vrijednosti korisnicima naših proizvoda i usluga, poslovnim partnerima i zaposlenicima te društvu u cjelini.

Prisutni smo:

  • na svim većim događanjima
  • u hotelskim sustavima i odmaralištima
  • u institucijama gradskih uprava
  • u poslovnim objektima
  • u velikim, srednjim i malim poduzećima
  • na sajmovima, izlaganjima i prezentacijama
  • u sustavu obrazovanja (fakulteti,škole,vrtići)
  • u projektiranju i građenju i dr.

 

Krenite prema inteligentnim rješenjima

Razumijevajući Vaše potrebe za pouzdanim, efikasnim i ekonomski isplativim rješenjima, 3t.cable Vam nudi pravo rješenje u svjetlovodnom širokopojasnom mrežnom planiranju, projektiranju, proizvodnji i instalaciji, puštanju sustava u rad i održavanju – sve u svrhu povezivanja.

Kao vodeće poduzeće na ovom području, stručno upravljamo i integriramo pametne mreže u projekte onih koji žele iskoristiti naše znanje i iskustvo, te sve prednosti pametnih komunikacijskih tehnologija.

3t.cable je jednostavan potez prema inteligentnim rješenjima.

 

Povezivanje za dobrobit svih

Način kreiranja integrirane svjetlovodne širokopojasne tehnologije utječe na pouzdanost sustava, fleksibilnost i prilagođavanje budućim potrebama pa je stoga vrlo važno pametno planirati njegov razvoj. Inteligentno planiranje sustava osigurati će brzi i visoki povrat investicije, njegovu cjelokupnu stabilnost i neprocjenjivu sigurnost.

Stapanje postojećih mreža sa novim sustavima integriranih tehnologija otvara vrata novim mogućnostima i povećava raspon ponude dodatnih usluga. Ekonomske prednosti prijenosa podataka putem single vlakna su vrlo jasne i neupitne, a ogledaju se u povećanju brzine i kapaciteta, mogućnostima jednostavne nadogradnje te njegovoj sposobnosti da odgovara svim budućim zadaćama i zahtjevima.

 

Što 3t.cable čini drugačijima od drugih i poželjnijima za suradnju?

Inženjerski pristupamo mrežama, proizvodimo i gradimo sustave, testiramo ih, educiramo svoje osoblje za vođenje sustava, pružamo stalnu tehničku podršku, te nudimo kompletna rješenja po sistemu „ključ u ruke“ kreirana prema Vašim potrebama.

Pratimo svjetske tehnološke trendove, a kvaliteti i brzini izvođenja posvećujemo veliku pozornost s ciljem postizanja najboljih rezultata i zadovoljstva svojih klijenata. Stalno usavršavanje i težnja za inovativnim rješenjima naš su put prema cilju.

Pridružite nam se i Vi na našem putu do uspješnosti. Povezivajući se sa 3t.cable-om svi dobivaju.

 

Potpuna veza

3t.cable Vas spaja sa svijetom mogućnosti. U ulozi integratora neograničeni smo u mogućnostima izbora između vodećih svjetskih ponuđača pružajući time optimalnu kombinaciju opreme, sustava i podrške. Specijalizirano planiranje, dizajn i vješta integracija sustava istovremeno jamči i kontinuiranu podršku tijekom svih budućih razvojnih puteva.